Söndag, 28 november.

2010-11-28 @ 01:04:14
Oj, nu var det ett tag sen jag skrev något. Nu ändrar jag inlägget jag skrev igår, läste igenom det och förstår faktiskt inte själv varför jag skrev det.
.
Men som sagt, det var typ en vecka sen senast men det har inte hänt så mycket heller. Var på stan med Emliy, varit med Fanny osv.
.
Mamma sitter och spelar "Peter Jöback" på högsta volym och jag ska snart göra mig ordning för vi ska på julbord senare :) Jag ska alltså äta mig fet, hehe!
.
Nästa helg blir det Sthlm! Vill och vill inte men jag vet att jag behöver snacka av mig lite med stackars Jennie som alltid får höra skiten som händer i mitt liv. Men är man där från start så blir det så, hehe.
Bjuder på lite bilder nu när vintern är här, dom är från förra vintern.

.
Hagaparken, Syster Jennie och jag.
Passade på att skämma ut oss i pulkbaken med resten utav småbarnen.


Första gången jag använde ett par skidor på säkert 10år.
Idrotten i 9an tillsammans med Linus och Cissi.
DET var faktiskt en jäkla rolig lektion, mycket skratt må jag säga!
.
Glöm inte att det är första advent idag!
Har ni inte börjat julpynta som mig så är det kanske dags?



Måndag, 22 november.

2010-11-22 @ 17:21:46
Ny vecka, nya möjligheter. Eller?
Har iallafall varit på praktiken idag då. Finns inte så himla mycket att skriva om det. Stog i provrummen större delen av dagen.

Hursomhaver, det blev fyra bussen hem tillsammans med Oliver och hans syster. Himla trevligt faktiskt. Nu sitter jag i kökssoffan tillsammans med katten och har inget bättre för mig än att sitta och skriva ett inlägg.

Men när jag ändå skriver om allt och ingenting, Vad tycker ni om att dom har börjat spela julmusik redan? Jag tycker nästan det är lite tidigt eftersom de flesta ställen började med det redan förra veckan.. Men det är ju min åsikt, jag som går och lyssnar på det hela dagarna kommer nog att lessna, men vad tycker ni?


Fyra av många låtar jag hör om dagarna.

Onsdag, 17 november.

2010-11-17 @ 19:16:57
Livet är inte alltid en dans på rosor har jag lärt mig efter åren.
Framför allt inte i dags läget eller de senaste åren för den delen heller. Hatar dock att prata om mig själv till folk som inte kan hela historien..
.
Ändå. Onsdag redan, känns som måndag. Sitter och spånar på resor till Sthlm över någon helg framöver för att julshoppa. Ska shoppa mig själv en massa saker bara för att jag är sugen på det. Låter inte det bra? Dock ser det ut som att jag ska åka själv, flyg/tåg/buss det vet jag inte. Blir nog flyg. Och varför det blir själv är utav en anledning jag inte tänkar ta här.
.
Nu ska jag ligga här och äta choklad tills Greys Anatomy börjar.
I somras när vi var på Hötorget och prövade mongoglasögon

Tisdag, 9 november.

2010-11-09 @ 17:47:04
Andra dagen på praktiken avklarad, jag överlevde..
Både igår och idag har jag larmat, packat upp kläder osv osv. Det går faktiskt helt okej hittills. Igår var jag som död när jag kom hem, det är inte lätt att jobba till 6 inte! Dock den här veckan ska jag jobba 8 - 4, men det kommer  bli andra puckar. Sandra och Melina har också blivit mina lunchkompisar nu (: heh Men det är bra. Det ger mig lite friskluft av att gå ut ett tag på lunchen. Känner att kroppen inte är van med att gå och stå så mycket som man gör heller.
.
Men det blir nog bra (:
Helt random bild från i sommras menmen (:
Vi hade varit nere i ruinerna i Hagaparken.

Söndag, 7 november.

2010-11-07 @ 11:33:45
Sista dagen på höstlovet idag då. Imorgon börjar den 6 veckors långa praktiken. Själv ska man ju vara på Lindex, det kan nog bli roligt, hoppas jag iallafall. Och eftersom man går tvåan så har vi att vi ska jobba 8 timmar om dagen (-lunch inräknad), vi ska skriva loggbok och lite mer skit tror jag det var. MenMen, nu ska jag ta och njuta utav den sista lovdagen.
.

Fredag, 5 november.

2010-11-05 @ 00:09:00
Är så förbannat jävla less just nu så ni anar inte. Klarar inte av att bara gå runt hemma, klarar inte av att inte ha något att göra.

Ska försöka börja göra något för att få ur mig lite energi om dagarna. Nu tänker jag inte sitta här mer, god natt!

Bild, weheartit.com Låt, Taylor Swift - A place in this world