Söndag, 6 februari.

2011-02-06 @ 17:43:05
Överlevde. Nu har man då åkt skoter för första gången i mitt liv! Tack vare Oliver som erbjöd sig att skjusa mig. Han faktiskt aldrig varit intreserad utav att åka heller men nu har jag prövat. Det var väll helt okej faktsikt, dock hade jag full koncentration att inte fara av skotern. Har något ont i händerna nu. Och eftersom det var första gången så nöpp jag ju åt extra mycket. Tror stenhårt på att han jävlades med mig också och sicksackade fram och tillbaka och studsade över alla gupp han hittade, ut över havet och tillbaka. Lyckades köra fast så Johan körde förbi och hjälpte oss upp. Men det var helt okej, kommer dock aldrig erkänna till honom att jag tyckte det var okej bara för att jag sagt att jag hatar skotrar och allt som hör till! Men vi åkte ändå runt över 2 timmar! Robert kom också och körde med oss.
¨
Tidigare i helgen så har det inte blivit så mycket, var med ett par vänner på stan i fredags och när dom for hem så gick jag med mamma och syster och köpte lite skit och sen gick vi och åt på Costas.
Veckan har inte heller erbjudit så mycket. Tränat på Iksu med Emma och Linus, Varit på Subway med dom två och marcus. Ganska chill vecka.
¨
Nu ska jag nog se film eller läsa lite psykologi. Vad tror ni om det?
'
'
Måste också passa på och skriva ett stort GRATTIS i förskott
till gull Kelly som blirhela 21 år imorgon! GRATTIS GUMMAN! ♥

Lördag, 5 februari.

2011-02-05 @ 20:41:28
För ett tag sen så kikade jag igenom Amandas blogg där hon skrivit om dagen då Thomas Järvheden var i skolan och uppträdde med bl.a. låten Feeders. Och igår så fick jag den i huvudet och var tvungen att spela den! Hörde då "Grannarna" och den är också rolig. HAHA. Skriver vad min helg besått utav imorgon om jag överlever skoterturen!

Feeders
Grannlåten